Ο ΟΛΥΜΠ[ΙΑΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΚΠΛΗΞΗ Η ΠΛΑΚΑ

 
Νέα γκέλα του Ολυμπιακού στην έδρα του, παρακαλώ. Κάθε απώλεια βαθμού στο Καραϊσκάκη είναι ζημιά για τον πρώτο φαβορί του πρωταθλήματος, πριν αρχίσει ο χορός. Και πρωταθλητή Ευρώπης, για να μη ξεχνιόμαστε. Και ποια ομάδα δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός; Τον Λεβαδειακό που προέρχεται από τη Β' εθνική. Ένα από τα δυο συμβαίνουν. Ή κάνει πλάκα ο Ολυμπιακός με το πιο ακριβό ρόστερ ή πράγματι έχει πρόβλημα αγωνιστικό. Επειδή. όμως, αποκλείεται να το έχει ρίξει στους αστεϊσμούς, είναι πλέον σίγουρο πως η ΠΑΕ του Μαρινάκη έχει πρόβλημα, ίσως όχι μόνο αγωνιστικό.
Με τον Λεβαδειακό; Και μέσα στο Καραϊσκάκη. Και με 2-0 μπροστά στο σκορ. Έτσι είναι. Άλλο το 0 - 0 στην έδρα του κόντρα στον Παναιτωλικό, άλλο το 2 -2,μάλιστα αφού προηγήθηκε 2- 0. Στο ''Χ'' χωρίς γκολ παίζει και η πουτάνα η μπάλα διότι δεν σε θέλει. Στο 2-0 όταν γίνεται 2-2 από τον ουραγό της βαθμολογίας τι λες; Από τον Λεβαδειακό που ακόμα δεν αξιώθηκε νίκη.  
Εννέα βαθμούς απώλεια είναι λογαριασμός για τον Ολυμπιακό και όχι παρηγοριά επειδή χάνουν πόντους και οι άλλοι διεκδικητές του τίτλου. Σε οκτώ παιχνίδια μόνο τέσσερις νίκες είναι απολογισμός φτωχός. Φτωχότατος.   
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΑΕΚ ΜΑΡΙΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΟΙ... ΑΠΕΙΛΕΣ